side_banner

nyheder

Fjernkommissionering af det indiske biogasprojekt

24. juni 2022

Detproduktion af biogasbrintprojekt eksporteret af Ally Hi-Tech til Indien har for nylig afsluttet idriftsættelse og accept.

 

I denfjernbetjeningsrumtusinder af miles væk fra Indien, holdt ingeniørerne fra Ally nøje øje med synkroniseringsbilledet på stedet på skærmen, udførte fejlfinding af hvert link med indisk personale på samme tid, gav real-time operationsinstruktioner, fænomenanalyse og delte deres rige erfaring og ekspertise på stedet.Med begge holds stiltiende samarbejde forløb idriftsættelses- og acceptarbejdet problemfrit, enheden nåede fuld belastning, og produktet brint nåede standarden.

1

Tre år efter epidemiens udbrud har trafikulejligheden bremset tempoet i økonomiske og handelsmæssige udvekslinger.Fremme af biogasprojekter i Indien vil uundgåeligt blive alvorligt berørt.Udbruddet af epidemien kommer i begyndelsen af ​​forsendelsen af ​​enheder til stedet.

 

Dette er en biogasbrintproduktionsenhed, der kombinerer våd afsvovling, naturgasbrintproduktion og PSA-rensningsproces.Da vi ikke er i stand til at gå til stedet for service, kan vi kun udføre idriftsættelse gennem fjernvejledning til det indiske team.

 

Før idriftsættelsen havde ingeniørteamene fra begge parter mange detaljerede diskussioner om processen, enheden og driften og var fortrolige med hver detalje.Under idriftsættelsen arbejder vores team 24-timers skift på skift for den mest omfattende og rettidige hjælp.

 2

Med tilstrækkelig forberedelse og fuldt engagement fortolkede de jordnære Ally Hi-Tech-folk endnu en gang perfekt troen på "altid at være sammen med kunderne".

 

Ved hjælp af fjernstyring har Ally successivt accepteret fem sæt enheder i Taiwan, Bangladesh, Indien og Vietnam, der involverer teknologier som methanol-brintproduktion, naturgas-brintproduktion og biogas-brintproduktion.Hidtil har Allys fjernbetjeningsteknologi været fuldt ud moden, og det er blevet en realitet at betjene kunderne hurtigere.

 

Lad os omfavne vores oprindelige hjerte, påtage os ansvaret og urokkeligt gå fremad!

 


Indlægstid: 24-jun-2022

Teknologiinputtabel

Fødevaretilstand

Produktkrav

Tekniske krav