side_banner

nyheder

Ally Hydrogen Energy deltog i Sichuan-provinsen 2023 i tredje kvartals større projekt On-site Promotion Conference

28. september 2023

Om morgenen den 25. september blev promoveringsaktiviteten på stedet af større projekter i tredje kvartal af 2023 i Sichuan-provinsen afholdt på stedet for Chengdu West Laser Intelligent Equipment Manufacturing Base Project (Fase I), sekretær for provinspartiet Udvalget Wang Xiaohui deltog og annoncerede starten på et nyt parti af større projektbyggeri, Huang Qiang, vicesekretær for provinsens partikomité og guvernør i Sichuan-provinsen, holdt en tale, og Shi Xiaolin, vicesekretær for provinsens partikomité og sekretær fra Chengdu kommunale partiudvalg, deltog.De fem byer Luzhou, Deyang, Mianyang, Dazhou og Ya'an var forbundet med hovedstedet som understeder.

1

Foto: Sichuan Se nyheder

Blandt dem blev Deyang-begivenheden på stedet afholdt i Kaizhou New City, Zhongjiang County, og forbindelsesstedet var placeret på projektstedet for Kaiya Hydrogen Equipment Technology Co., Ltd. [Kaiya Clean Energy Equipment Base], en helt- ejet datterselskab af Ally Hydrogen Energy, og Wang Yeqin, formand for Ally, og Gao Jianhua, projektkonstruktionsleder, deltog i scenen som repræsentanter for ejerenheden.

2

Foto: Deyang Daily

Med en samlet investering på 3 milliarder yuan og et byggeareal på 110.000 kvadratmeter vil basen bygge 8 fabriksbygninger såsom et produktionsmonteringsværksted, maskinreparationsværksted, forsøgsværksted og kraftværk og bygge 8 produktionslinjer såsom vandelektrolyse og methanol brint produktionsudstyr, der danner en årlig produktionskapacitet på 400 enheder/sæt af produkter.

3

Foto: Deyang Daily

Efter planen er gennemført og sat i drift, forventes den at opnå en årlig salgsindtægt på omkring 3,5 milliarder yuan, årlig skattebetaling på omkring 100 millioner yuan og ansættelse af mere end 600 mennesker, hvilket yderligere vil fremme udviklingen af ​​Deyang brint energiindustriens agglomeration og yde stærk støtte til Deyang for at fremskynde opførelsen af ​​China Equipment Science and Technology City og opbygge en verdensklasses produktionsbase for ren energiudstyr.

4

Foto: Deyang Daily

Projektet blev nummer to i provinsen i tredje kvartal af 2023 større projekttræningsmøde, som vil hjælpe med at forbedre layoutet af provinsens nye energifremstillingsindustri for avanceret udstyr, opbygge et brintenergi F&U og udnyttelse af industrielt system i vores provins, fremme den høje -kvalitetsudvikling af Deyangs ren energi high-end udstyrsfremstillingsindustri, drive transformationen og opgraderingen af ​​den traditionelle maskinbearbejdningsindustri og forbedre kapaciteten i den avancerede udstyrsfremstillingsindustri og det regionale økonomiske energiniveau i Chengdu Eastern New Area Coordinated Development Zone .

På nuværende tidspunkt har projektet opnået ansøgningsskemaet for investeringsprojekter for anlægsaktiver, byggetilladelse til byggeplanlægning, byggeprojektplanlægningstilladelse og byggetilladelse.

--Kontakt os--

Tlf.: +86 02862590080

Fax: +86 02862590100

E-mail: tech@allygas.com


Indlægstid: 28. september 2023

Teknologiinputtabel

Fødevaretilstand

Produktkrav

Tekniske krav